23948sdkhjf

Flux’ fremtid er sikret

Det er business as usual hos komponentproducenten Flux efter, at engelske Acal har overtaget firmaet
- Jeg kan ikke se en bedre ejer, så det gør mig rigtig glad at det lykkedes, siger administrerende direktør i Flux, Claus Schleiter, om den internationale elektronikproducent og -leverandør Acal, som netop har købt firmaet.

Flux falder efter opkøbet under Acals forretningsområde ”Power and Magnetics” og fortsætter således under eget navn og med den samme ledelse som hidtil.

- Det er business as usual. Det har Acal også vist i andre opkøb, understreger Claus Schleiter med henvisning til de firmaer, Acal tidligere har købt og videreført.

Fremtiden ser dermed ud til at være sikret for Flux. For med Acal er der kommet en ny, stærk ejere, som med en omsætning på godt tre milliarder har penge til at sætte handling bag ordene om udvikling og nye aktiviteter.

Indtil videre fortsætter den danske komponentproducent med at gøre det, man er gode til. Det betyder også, at man holder fast i ledelse og medarbejdere i både Asnæs og Bangkok, hvor der er henholdsvis 50 og cirka 220 ansatte.

Opkøb med en bonus
Ved at komme under Acals ”Power & Magnetics”-paraply opstår der også nye muligheder for Flux. Nye søsterselskaber er nemlig ensbetydende med nye perspektiver i salgs- og indkøbssiden.

- Eksempelvis hvis vi har en kunde, der skal have en særlig stor volumen af magnetics, vil vi nu henvise til vores søsterselskab Myrra. Og vi vil også gerne formidle kontakten, forklarer Claus Schleiter.

Også for Acal er der en ekstra bonus ved at have overtaget Flux. Årsagen til købet er det danske firmas ekspertise inden for Power & Magnetics-området. men dertil kommer Flux' årtiers erfaring som leverandør til rumfartsområdet. Det er nemlig et område, som den internationale koncern ikke tidligere har haft aktiviteter inden for, forklarer Claus Schleiter:

- I 1995 begyndte Flux at producere rumfartskomponenter til Alcatel Space. I år 2001 blev Alcatel Space splittet op, og vi fik mulighed for at producere egne komponenter til den øvrige rumfartsindustri. Siden har vi været med i de fleste rummissioner og har 20 års erfaring på området.
Læs mere om: Flux
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156