23948sdkhjf

Trackunit blev vækstvinder

Det succesfulde telematrik-firma Trackunit vinder prisen som EY Entrepreneur Of The Year i Nordjylland
- Trackunit har på få år skabt et marked for flådestyring, hvor produktet monteres på mobile maskiner som lifte, kraner, løfteenheder mv. Det er et højteknologisk produkt, der giver mulighed for at indsamle og analysere driftsdata, fortæller Allan Terp, partner i EY og regionsansvarlig for Nordjylland.

- Juryen påpeger, at vinderen ikke kun har skabt en særdeles rentabel forretning, men er også en meget innovativ virksomhed, som rækker ud over landets grænser, fortsætter han.

Afsæt for øget vækst på globale markeder
Flere har på det seneste vist interesse for den succesfulde vinder, og det har ført til et nyt ejerskab i efteråret 2015. Det giver selskabet finansielle, ledelsesmæssige og strategiske ressourcer, der styrker mulighederne for at vokse betydeligt de kommende år.

EY Entrepreneur Of The Year hylder især den præstation, som de to entrepreneurer og stiftere bag virksomheden har leveret. Det er netop den iværksættervilje og ambition, som konkurrencen hylder:

- De virksomheder, der har succes, har en stærk forretningsidé og har ofte set nogle muligheder, som andre ikke har set eller ikke er lykkedes med. EY Entrepreneur Of The Year er en hyldest til de vækstdynamoer, der har gåpåmod og viljen til at lykkes, og deres betydning for samfundsudviklingen, siger Søren Smedegaard Hvid, partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year.

National vinder skal til Monaco

En uafhængig jury af erhvervsfolk kårer 6 vindere i regionerne, som går videre til landsfinalen.

Med sejren er Trackunit A/S klar til landskåringen, som finder sted i Bella Center den 26. november. Her bliver det afgjort, hvilken af de seks regionsvindere, der skal repræsentere Danmark ved EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco til næste år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079