23948sdkhjf

Lydspecialist fortsætter succes-samarbejde

Partnerskabet med PointSource Acoustics digitale lydsystem i pæn Montana-indpakning bliver udbygget.
Akustikeksperterne i danske PointSource Acoustics og møbelfirmaet Montana styrker det noget utraditionelle samarbejde med et nyt skud på stammen i Montana Sound-serien, section 1-2-3.

Montana Sound er specialdesignede Montana-reoler med færdige stereoanlæg med højtalere og en sound unit, en indbygget forstærker og DAB-radio med trådløs streaming. Og dem bliver der ifølge Carsten Tinggaard, stifter af PointSource Acoustics, solgt rigtig mange af.

- Montana Sound er modelopbygget med sound unit, højtalere, stik med mere monteret. Så kunden skal ikke tage stilling til en masse ting, der ikke har med sound-konceptet at gøre, forklarer Carsten Tinggaard til Electronic Supply.

I section 1-2-3 har de tidligere to højtalertyper fået en storebror, så der nu er tre højtalertyper. Samtidig er den indbyggede sound unit opgraderet med de nyeste Apple-features så man let kommer på nettet og streamer musik eller lyd fra computer, smartphone, tablet og TV.

- Nu har vi lavet en 8 tommer højtaler, som bare kan levere og konkurrere med de allerdyreste højtalere, siger Carsten Tinggaard.

Færdigsamler alle højtalere selv
Kvaliteten i Montana Sound garanterer Carsten Tinggaard for. Og med god grund. Alle moduler til højtaleren er deltestet hos leverandørerne, inden de kommer til PointSources lokaler i Roskilde, hvor samtlige højtalere, som Montana sælger videre, bliver færdigsamlet og testet.

- Der er 100 procent kontrol med alt. De sidste fem år er der ikke kommet én højtaler tilbage, understreger Carsten Tinggaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093