23948sdkhjf

Det sker: Workshop om nye krav til fremtidens produkter

Teknologisk Institut og Innovationsnetværket for Produktion inviterer til kick-off workshop om Upgradia - livslang produktopgradering.
Her kan du lære, hvordan din virksomhed kan udvikle produkter baseret på højere produktkvalitet, lang levetid og løbende tilføjelse af ny funktionalitet. Det skriver Teknologisk Institut og Innovationsnetværket for Produktion i en pressemeddelelse.

Upgradia er et hastigt voksende udviklingsparadigme, som stiller nye krav til fremtidens produkter - men som samtidig skaber helt nye forretningsmuligheder. Derfor er du inviteret med til denne workshop, hvor vi stiller skarpt på de nye udfordringer, forretningsmuligheder og perspektiver, som Upgradia medfører.

På workshoppen får du indsigt i, hvilke nye forretningsmuligheder, der ligger i Upgradia, hvordan du udvikler disse, og hvad det kræver både teknisk og procesmæssigt at komme i gang. Herudover får du mulighed for at bidrage til retningen på vores videre arbejde med Upgradia samt deltage i det videre projektforløb som case-virksomhed med nye forretningsmuligheder i sigte.

Workshoppen er for alle virksomheder, der leverer et fysisk produkt, der potentielt kan blive længere på markedet, end det er i dag. Workshoppen foregår på Teknologisk Institut den 3. november i Aarhus og den 12. november i Taastrup klokken 14.30 til 17.30.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Her kan du tilmelde dig: www.teknologisk.dk/k45024


Baggrunden for workshoppen
Baggrunden for Upgradia-trenden ligger i forbrugernes nye forbrugsmønstre:

- Forbrugerne har en umættelig tørst efter nye produkter, nye services, nye oplevelser m.m.

- Forbrugerne ønsker mere produkt for mindre penge og med mindre miljøbelastning

- Forbrugerne ønsker mere personlighed bag produkter og services - og de ønsker måske endda selv at bidrage til at bringe et produkt til markedet
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078