23948sdkhjf

Avnet Abacus får distributionspris for kennektorløsninger

Fremragende salgssucces af Amphenols konnektorløsninger giver Avnet Abacus Konnektorleverandørens Europæiske Distributionspris for bedste præstation i 2013.
Avnet Abacus - distributører af interkonnekt, passive, elektromekaniske og power komponenter - har fået den Europæiske Distributionspris for bedste præstation fra Amphenol, en global virksomhed inden for design og fremstilling af konnektorløsninger.

Stor anerkendelse
Avnet Abacus fører et omfattende program af elektriske, elektroniske og fiberoptiske konnektorer, konnektorsystemer samt coax- og specialkabler fra Amphenol. Applikationerne til produktprogrammet er mange og meget forskellige, herunder automotive og transport, industrielle applikationer, automation, test og måling, informationsteknologi og datakommunikation, militær og rumapplikationer samt bygningselektronik.

- Denne anerkendelse fra Amphenol sender et klart signal til kunderne om, at servicekvaliteten fortsat er en prioritet for Avnet Abacus. Al æren går til vore tekniske teams og salgsteams i hele regionen, da det er dem, der har ydet et gennemgående højt niveau af teknisk og kommerciel support, siger Hagen Götze, europæisk marketingchef for Avnet Abacus.

- Fordelen ved tilliden mellem Avnet Abacus og deres kunder er et kæmpe løft til vores europæiske forretning, som vedbliver med at vokse. Vi tvivler ikke på, at Avnet Abacus vil bygge på denne succes for at opnå større muligheder for vækst i Europa, siger Richard Jacobs, Amphenol’s distributionsdirektør.

Om Avnet Abacus
Avnet Abacus er en pan-europæisk distributør med speciale i konnektorer, passive og elektromekaniske komponenter samt power- og batteriprodukter. Avnet Abacus en et forretningsenhed under Avnet Electronics Marketing EMEA, der igen er underlagt Avnet, Inc., (NYSE: AVT).

Om Amphenol Corporation
Amphenol Corporation er en af verdens største inden for design, fremstilling og markedsføring af elektriske, elektroniske og fiberoptiske konnektorer, interkonnekt systemer, antenner, sensorer og sensorbaserede produkter samt coax- og højhastighedskabler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109