23948sdkhjf

Micro Technic er blevet ISO9001-certificeret

Den fynske elektronikproducent Micro Technic matcher stigende krav til kvalitetsstyring med indførelsen af ISO 9001:2008.
Micro Technic i Aarup har travlt og kan glæde sig over en støt stigende efterspørgsel på produktion af kundespecifik elektronik.

Læs også: Micro Technic overgår egne forventninger

Blandt de absolut vigtigste succesparametre hos Micro Technics kunder hører kvalitet. Virksomheden har derfor i mange år arbejdet efter et ISO 9000 lignende kvalitetssystem, men har nu taget skridtet videre, og blev den 14. maj ISO certificeret efter ISO 9001:2008. Den nye kvalitetscertificering gælder produktion og udvikling.

Kvalitetsstyring mindsker omkostninger
Hos Micro Technic kan et produkt gennemgå op til 30 forskellige processer i produktionen, og med den nye certificering er samtlige processer blevet beskrevet. Ved hver enkelt proces bliver der ført statistik over alle typer af fejl, for at fejlene kan identificeres og elimineres.

Effektiv kvalitetsstyring er vejen til færre omkostninger, minimering af ressourcespild og god dokumentation for, at varerne er i orden. Kort sagt er et effektivt kvalitetsstyringssystem vejen til at spare rigtig mange penge og samtidig yderligere at øge kundetilfredsheden, lyder tankegangen hos Micro Technic.

- Dette er en meget positiv udvikling for os, og vi forventer yderligere at forbedre kvaliteten i produktionen og øge kundetilfredsheden. Micro Technic vil med det nye kvalitetsværktøj kunne forbedre styringen af den rigtige kvalitet til den rigtige pris – noget, der i høj grad gavner vores kunder, siger Frank Max Laursen, product & marketing manager, som også påpeger, at kvalitetspolitikken efter ISO 9001:2008 er et godt ledelsesværktøj, der sikrer overblik over virksomhedens arbejds- og forretningsgange.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08