23948sdkhjf

Ambu i indkøbsaftale med den amerikanske sundhedssektor

Den danske producent af hospitalsudstyr har netop indgået en national indkøbsaftale med Premier Inc., som er en indkøbsforening inden for sundhedssektoren i USA. Aftalen vedrører Ambu’s ACTion smertepumper.
Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Den 3-årige kontrakt løber fra d. 1. juni 2014 og er ifølge Ambu en vigtige milepæl i virksomhedens bestræbelser på at få et stærkere fodfæste på det amerikanske marked inden for ’regional anaesthesia.’

- Det er et gennembrud for Ambu at have fået tildelt denne Premier-kontrakt, og vi ser frem til at kunne yde vores altid gode service og levere Ambu’s innovative og omkostningseffektive smertepumper til de 2.900 hospitaler, som Premier er leverandør til, siger CEO i Ambu, Lars Marcher.

Ambu’s løsninger til smertebehandling
ACTion smertepumperne er unikke engangs-smertepumper til smertebehandling efter operation, og de anvendes som regel i forbindelse med de operationer, som ofte efterfølgende vil resultere i en slem og langvarig smerte som følge af operationen. Brugen af smertepumper er stigende, da de letter smertebehandlingen og dermed medvirker til en betydelig reduktion af smertestillende medicin, som jo for mange patienter er meget almindeligt at indtage for at dæmpe smerterne efter en operation. Derfor vil patienterne med brugen af en smertepumpe ikke få så mange bivirkninger i forbindelse med medicinen - såsom kvalme efter operation, opkastninger og åndedrætsbesvær.

Derudover har brugen af smertepumper vist sig at være medvirkende til en forbedring af patientens fysiske form samt en hurtigere genoptræning, således patienterne kan udskrives fra hospitalet på et tidligere tidspunkt. Det skriver Ambu i pressemeddelelsen.
Læs mere om: Ambu
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125