23948sdkhjf

Hanstholm Elektronik overtager Skibselektro Skagen

Med overtagelsen af Skagen-virksomheden etablerer Hanstholm Elektronik sig nu i landets nordligste by, hvor virksomheden i mange år har haft kunder.
- Vi har haft mange gode opgaver i Skagen gennem de senere år, ikke mindst i samarbejde med Karstensens Skibsværft. Nu er tiden inde til at høste de fordele, der ligger i at være permanent til stede i en aktiv havn som Skagen, siger administrerende direktør Ole Østergaard fra Hanstholm Elektronik.

Skibselektro Skagen har i mange år været drevet af Kurt Bengtsen, og han flytter med over i Hanstholm Elektronik.

- Vi er så heldige, at Kurt Bengtsen flytter med over og bliver ansat i Hanstholm Elektronik. Samtidig bytter han og hans medarbejder Jan Hjortsberg plads, så det bliver Jan, der er daglig leder af afdelingen i Skagen, fortæller Ole Østergaard og tilføjer:

- Dermed kan vi udnytte det store lokalkendskab og det netværk, Kurt og Jan har opbygget – samtidig med, at ekspertisen og fleksibiliteten fra Hanstholm Elektronik nu permanent er til rådighed i Skagen. Her har flere kunder ønsket, at vi ville etablere os fast, og det er sket nu.

Gode erfaringer med nye afdelinger
Ole Østergaard har de bedste erfaringer fra de tidligere etableringer af nye afdelinger i Esbjerg og på Lindø. Her har Hanstholm Elektronik oplevet stor kundetilgang umiddelbart efter etableringen, og begge steder er antallet af medarbejdere udvidet siden starten. I alt beskæftiger Hanstholm Elektronik nu 75 medarbejdere, der løser opgaver overalt på kloden.

- Vores fleksibilitet er vores absolut største konkurrencefordel, siger Ole Østergaard og uddyber:

- Vi har åbent 24 timer alle årets 365 dage og vi møder op dér, hvor opgaven skal løses – uanset om det er på havnen i Grenå eller i Australien.

Hanstholm Elektronik er i dag en af landets førende virksomheder inden for maritim el og elektronik i forbindelse med nybygninger, reparation og service.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078