23948sdkhjf

Prevas udvider på mekanik-området

Det svenske udviklingshus udvider i Stockholm, hvor man nu vil ansætte en række nye medarbejdere inden for mekanik-området.
Prevas mærker en øget efterspørgsel inden for mekanik og forventer derfor at udvide sine aktiviteter i Stockholm med en række nye projektledere og konstruktører.

- Det er en spændende verden, vi lever i. Teknikudviklingen går hurtigt fremad, hvilket også giver muligheder for spændende og innovative løsninger. Prevas har lang erfaring inden for produktudvikling og indlejrede systemer og har udviklet mange prisbelønnede produkter til vores kunder, siger Jonas Mann, forretningsområdechef for Produktudvikling hos Prevas.

- Efterspørgslen på markedet er generelt blevet noget bedre, og vi mærker en øget interesse fra vores kunder. Vi har i Stockholms-regionen brug for at udvide inden for vores kompetenceområde mekanik. Som det ser ud i dag, satser vi på at ansætte 40 nye medarbejdere inden for dette område, supplerer Thomas Schaumann, forretningsområdechef for Prevas i Stockholm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094