23948sdkhjf

GHDesign ”genåbner”

Tre medarbejdere har genetableret det sjællandske elektronik-designfirma efter konkursen i 2013.
Det er snart 30 år siden, at Gert Hansen startede GHDesign, senere kendt som GHDsign og bare GHD i daglig tale. Men de seneste par år har krisen indhentet det gamle firma. En del af kunderne havde mindre og mindre at lave, og derfor faldt antallet af ordrer stille og roligt år for år. I tillæg blev nogle kunder opkøbt af firmaer fra udlandet og trak derved deres designopgaver med ud af landet.

I oktober 2013 måtte Gert Hansen smide håndklædet i ringen og lukke GHDesign under konkurs, men nu har de tre nøglemedarbejdere, Claus Møller Sørensen, Martin Grytter og Gert Madsen, købt inventaret mv. og genstartet et nyt GHDsign Aps.

Det nye firma er registreret som anpartsselskab hos selskabsstyrelsen under navnet GHDsign Aps med en direktion bestående af de tre førnævnte ejere. Det gamle firma var registreret under navnet ”GHDesign Aps”. Der er derfor ikke tale om en firmaovertagelse, men et nystartet firma.

De tre nye ejere har samlet mere end 50 års erfaring med elektronik og printdesign. De mange års arbejde som designkonsulenter har givet dem et meget bredt erfaringsgrundlag, som spreder sig ud over mange typer af elektronik, lige fra LF-audio til RF-radio, fra RS232 til 100Gbit og fra testudstyr over til space-, medical- og militær-elektronik.

Det nye GHDsign er flyttet til lokaler i LyfaParken i Måløv og bruger stadig high-end Cadence Allegro-pakken som deres primære designværktøj, men har også Altium Designer. I GHDsign’s museumsafdeling kan man også få lavet ændringer i gamle Supermax ECAD (IPL) layout.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078