23948sdkhjf

Demant køber hørecenterkæde af rivalen GN

Med købet af Dansk Hørecenter fordobler Demant sin tilstedeværelse på det private danske marked

Demant har købt 36 høreklinikker af rivalen GN Store Nord.

Det oplyser Demant i pressemeddelelse.

- Købet er helt i tråd med Demants strategi, hvor vækst gennem opkøb er en essentiel del af vores ambition om at forbedre så mange liv som muligt som den ledende høresundhedsvirksomhed. Købet markerer fortsættelsen af vores spændende vækstrejse på det danske retail-marked, og vi ser frem til at levere en fremragende kundeoplevelse til endnu flere mennesker i Danmark, udtaler Niels Wagner, direktør i Hearing Care i Demant.

Demants høreklinikker i Danmark går under navnet Audika, og det vil de nye klinikker også.

Ifølge Demant vil Audika Danmark med købet af Dansk Hørecenter opnå stordriftsfordele. Det er Oticon-brandet, som vil blive forhandlet i klinikkerne.

Handlen træder i kraft 2. september, og herefter igangsætter Audika Danmark en strategisk gennemgang af virksomhederne for at sikre den bedst mulige samlede struktur for fremtiden. På kort sigt fortsætter Audika Danmark og Dansk Hørecenter som separate enheder.

Om Audika:

Demant har aktivt ejet og drevet høreklinikker i Danmark siden 2013, og siden 2018 under Audika-brandet. Audika har 42 klinikker på tværs af alle regioner i Danmark og mere end 100 medarbejdere. Hver dag foretager Audika vurderinger af menneskers individuelle høretab gennem høre- og taletests, tilbyder rådgivning om fordelene ved høreapparater, tilpasser høreapparater, hvilket inkluderer verificering af tilpasning, rådgivning i brugen af høreapparater og konnektivitetsløsninger, samt sælger og servicerer høreapparater.

Kilde: Demant

Om Dansk HøreCenter

Dansk HøreCenter blev etableret i 1994 og har været under GN’s ejerskab siden 2013. Med 30 års erfaring er Dansk HøreCenter en af de førende kæder af høreklinikker i Danmark med audiologer, der hver dag hjælper mennesker med den optimale høreløsning.

Dansk HøreCenter har 36 klinikker og omtrent 80 medarbejdere på tværs af alle regioner i Danmark.

Kilde: Demant

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062