23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til electronicindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Kibo System A/S
Jan Bendixer er indtrådt som bestyrelsesformand hos Kibo System A/S i stedet for Jette Jakobsen. Samtidig er Lars Kramer og Kristian Maan Tokkesdal indtrådt i bestyrelsen i stedet for Lutz Könnecker og Martinus Johannes Maria Meulendijks, Holland (kilde: Børsen).

Kibo System A/S driver virksomhed inden for produktion, montage, salg og service af områdesikring, adgangskontrol, ITV og automatisk indbrudsalarm.

LG Electronics
Lorraine Bayram er blevet ansat som leder for LG Electronics’ nordiske Smart-TV-aktiviteter. Hun kommer fra en stilling som partneransvarlig på The Local Europe AB.

LG Electronics er en af verdens største leverandører af forbrugerelektronik, hårde hvidevarer og mobil kommunikation.

Medtronic Danmark A/S
Joan Kristensen er indtrådt som i bestyrelsen hos Medtronic Danmark A/S (kilde: Børsen).

Medtronic Danmark A/S producerer medicoteknologi til blandt andet smertelindring.

NKT Research & Innovation A/S
Poul Erik Stockfleth Jensen er tiltrådt som direktør hos NKT Research & Innovation A/S i stedet for Søren Isaksen (kilde: BIQ.dk).

Widex
Jørgen Jensen er blevet ansat som CEO hos Widex i stedet for Jan Tøpholm der i stedet helliger sig posten som bestyrelsesformand. Samtidig fratræder Søren Westermann og Anders Westermann begge som executive vice president (kilde: Børsen).

Widex producerer høreapparater.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062