23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikbranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Brother Nordic A/S
John Lars Manelius, Finland, er indtrådt i bestyrelsen hos Brother Nordic A/S i stedet for Niels Clausen (kilde: Børsen).

Brother Nordic A/S er leverandør af blandt andet printere og scannere.

Elogic A/S
Lars H. Christensen er blevet ansat som administrerende direktør hos Elogic A/S i stedet for Tommy G. Jespersen, der i stedet bliver administrerende direktør i KK-Group og KK-Electronic.

Elogic A/S projekterer, dokumenterer, producerer, tester, opstiller og servicerer elektriske tavler, der bruges i bygninger, på byggepladser og lignende.

Læs mere Ny direktør hos Elogic

Ikonprint A/S
Peter Flodin er indtrådt i bestyrelsen hos Ikonprint A/S (kilde: BIQ.dk).

Ikonprint A/S er en rådgivningsvirksomhed inden for RFID.

Intego A/S
Jeppe Risum Sørensen er blevet ansat som CFO hos Intego A/S.

Intego er leverandører af installations- og serviceløsninger til alle former for el-installationer.

Louis Poulsen Lighting A/S
Luigi Ferrando, Italien, er indtrådt i bestyrelsen hos Louis Poulsen Lighting A/S i stedet for Lorenzo Targetti, Italien (kilde: Børsen).

Louis Poulsen Lighting udvikler, producerer og sælger belysning.

Schneider Electric Danmark
Jens Løppenthien er med virkning fra 1. september blevet ansat som vice president for IT Business i Schneider Electric Danmark, hvor han vil få det overordnede strategi- og salgsansvar for it-brandet APC by Schneider Electric.

Schneider Electric er global specialist i energioptimering, beskæftiger ca. 1.000 medarbejdere i Danmark og rummer kendte brands som Lauritz Knudsen og APC.

Siemens Wind Power
Søren Husted er blevet ansat som produktionsdirektør for Europa, Mellemøsten og Afrika hos Siemens Wind Power (kilde: Børsen).

Syddansk Teknologisk Innovation A/S
Bjarne Henning Jensen er med virkning fra 1. september blevet ansat som administrerende direktør hos Syddansk Teknologisk Innovation A/S.

Syddansk Teknologisk Innovation A/S er skabt via en sammenlægning af Teknologisk Innovation og Syddansk Innovation. Selskabet investerer i innovative danske forretningsideer, der befinder sig i opstartsfasen.

Læs mere Syddansk Teknologisk Innovation ansætter ny direktør
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079