23948sdkhjf

IT-firma sætter nye rekorder

Ét af de hurtigst voksende IT-firmaer i Østjylland, Elbek & Vejrup A/S fortsætter den kraftige vækst. Århus-virksomheden har sat ny omsætningsrekord.
IT-firmaet Elbek & Vejrup forhandler, videreudvikler og implementerer totale IT-løsninger til både offentlige og private kunder. Virksomheden tilbyder samtidig drift af IT-systemer, og disse forretningsområder har givet en omsætningsvækst på 23 pct.Det skriver dagbladet Børsen i dag.

Omsætningen er hos Elbek & Vejrup vokset til 49 mio. kr. i 2005/2006 fra knap 40 mio. kr. året før. Resultatet af primær drift, eller EBIT, blev 9,4 mio. kr., eller stort set det samme som året før.

- Vi har haft held til at fortsætte vores vækst i et udfordrende marked. Det skyldes ikke mindst en stor indsats fra medarbejderne, siger adm. direktør Niels Elbek til avisen.

Der er ansat 20 nye medarbejdere i firmaet i løbet af regnskabsåret i firmaet, hvormed virksomheden ved årsskiftet beskæftigede i alt 70 medarbejdere.

En væsentlig årsag til den markante vækst er en stigende efterspørgsel i forbindelse med den nye kommunalreform, som effektueres 1. januar 2007.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063