23948sdkhjf

HighJump Software køber Evenex

HighJump Software udvider deres europæiske tilstedeværelse ved at tilføje Evenex til deres organisation.
Med købet af Evenex vil HighJump Software fremover også tilbyde EDI services i Europa.

- HighJump Software er et oplagt match for Evenex. De deler vores fokus og anerkender vigtigheden af EDI i effektiv styring og kontrol af værdikæden. Sammenlægningen af de to virksomheder tilfører os en række nye, spændende løsninger i vores produktportefølje, og giver os en markant større geografisk rækkevidde, siger Ole Pedersen, adm. direktør for Evenex.

- Som en del af HighJump Software vil vi kunne accelerere vores omfattende udviklingsprogram og få tilført ressourcer, der kan hjælpe os med at udvide vores forretning i og udenfor Norden. Jeg er begejstret for, at vores team skal være en del af HighJump Software, og at vi således kan fortsætte med at levere markedsledende services, support og produktinnovation til vores kunder, siger han.

Supplerer eksisterende løsninger
Evenex’ EDI- og integrationsløsninger supplerer HighJump Softwares eksisterende supply chain-løsninger, som omfatter lagerstyrings-, transportstyrings-, ruteoptimerings-, og produktionsstyrings-systemer, mobile salgsapplikationer og EDI.

- Vi er meget glade for at byde Evenex’ mere end 3.000 kunder og det dedikerede team velkommen til HighJumps organisation, siger Russel Fleischer, HighJump Software CEO.

- Det er et vigtigt første skridt mod at udvide vores geografiske dækning i Europa, og vi ser frem til at skabe yderligere organisk vækst og samtidig søge markedet for yderligere opkøbsmuligheder, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078