23948sdkhjf

Alcatel forelsket i Nortels mobilforretning

Alcatel har forelsket sig i Nortels 3G-forretning og har afgivet et bud på 1,9 milliarder kroner for alle selskabets aktiviteter. Med købet håber franskmændene at blive verdens tredjestørste udbyder at trådløs 3G-teknologi.
Franske Alcatel satser stort på at opkøbe det canadiske mobilselskab Nortels mobilforretning. Det forlyder, at Alcatel har budt 1,9 milliarder kroner for alle Nortels mobile aktiviteter. Det skriver Computerworld mandag ifølge oplysninger fra Financial Times.

Alcatel og Nortel har indtil videre aftalt, at franskmændene skal overtage Nortels UMTS-forretning med alle relaterede aktiver som patenter, produkter samt kontrakter med en stribe store kunder.

Nortel sælger sin forretningsdivision fra, så de i stedet kan koncentrere sig om næste generation trådløst bredbånd og andre højvækst-markeder.

Ifølge Financial Times sidder Nortel i dag på omkring 10 procent af 3G-markeder, mens Alcatel har fire procent. Markedsførende er Nokia og Ericsson, der hver sidder på mere end 30 procent af markedet, oplyser Computerworld.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079