23948sdkhjf

Mondo oplever stærk vækst

IT-virksomheden Mondo A/S har siden 2002 vokset med 212 %, og virksomheden går nu efter at blive markedsledende inden for IT services og -outsourcing på det skandinaviske marked for mellemstore virksomheder.
IT-virksomheden Mondo udvikler, hoster og vedligeholder avancerede forretningskritiske løsninger og har stærke kompetencer inden for internetudvikling, IT drift/ outsourcing og webmanagement. Mondo er Microsoft Gold Certified Partner og vort Hostingcenter er WebTrust certificeret.

Blot 3 år efter ledelsens køb af virksomheden, offentliggør Mondo et konsolideret koncernregnskab, der viser en omsætningsfremgang på ikke mindre end 48% i 2005, hvilket svarer til en omsætning på i alt 48,7 mio. kr. Samtidig fremlægger virksomheden et positivt EBITDA på 6% og et resultat på 2,3 mio.

- Vækstraten i vores IT-outsourcing forretning er især præget af, at vi har valgt at fokusere rent BtB og fremover primært vil tilbyde vores shared ydelser såsom hosted exchange via partnere, siger adm. direktør i Mondo, Anders Chr. Andersen og fortsætter:

- Også vores nyeste forretningsområde inden for outsourcing af webmasterfunktionen og online marketing (webmanagement) har oplevet en markant vækst på over 30 % i 2005.

Virksomheden er siden overtagelsen i november 2002 vokset med 212 %, hvilket blandt andet tæller opkøb af 5 konkurrerende virksomheder.

Mondo har visioner om at blive markedsledende inden for IT services og -outsourcing på det skandinaviske marked for mellemstore virksomheder. Et mål, der kræver et solidt kapitalgrundlag. Og det bliver netop blandt virksomhedens kommende udfordringer, ifølge Mondos adm. direktør.

Kilde: Pressemeddelelse fra Mondo A/S. http://www.mondo.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11