23948sdkhjf

Ericsson har held med sin fratrædelsesordning i Sverige

Ericsson meddelte i april, at de ønskede udskiftning blandt medarbejderstaben i den svenske division, og denne plan ser ud til at lykkes.
Ericssons, som ønsker at ansætte 300 yngre medarbejdere inden 2008, må samtidig skille sig af med en stor portion medarbejdere mellem 35 og 50 år.

Tilbuddet til denne gruppe ansatte var seks år anciennitet, at fratræde med 18 måneders løn på lommen samt 50. 000 svenske kroner og videre karrierehjælp. Det ser ud som om, det er noget de svenske ansatte godt kan forlige sig med.

Den svenske personaledirektør Marita Hellberg meddeler i dag til Dagens Industri, at allerede 160 medarbejdere er klar med sin opsigelse, og de venter yderligere 75 inden længe.

- Vi tror, at vi når 900–1.000 medarbejdere, når fristen udløber den 15. august. En del vil bruge sommeren på at overveje deres situation, siger Marita Hellberg, Ericssons personaledirektør, til Dagens Industri.

Marita Hellberg oplyser endvidere, at ikke alle får lov at lægghe sin opsigelse på bordet. På nuværende tidspunkt har de sagt nej til otte ansatte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109