23948sdkhjf

RTX nedjusterer

RTX Telecom i Nørresundby nedjusterer forventningerne efter første delårsrapport. Koncernen kæmper med forsinkelser i ordreindgangen.
RTX Telecom har netop offentliggjort sin delårsrapport for perioden 01.10.05 - 31.03.06, og den afslører problemer for teknologivirksomheden.

I perioden landede nettoomsætningen på 154,2 mio. kr. mod 125,2 mio. kr. i samme periode sidste år, mens resultatet før finansielle poster udgjorde et underskud på 16,9 mio. kr. mod et underskud på 21,4 mio. kr. sidste år.

Resultat efter skat endte med et underskud på 18,1 mio. kr. mod et minus på 13,7 mio. kr. i 1. halvår 2004/05.

Delresultatet får koncernen til at nedjustere forventningerne til nettoomsætning og indtjening for indeværende regnskabsår 2005/06.

Forventningerne til nettoomsætningen ændres fra 400 – 430 mio. kr. til 330 - 360 mio. kr., og resultatet af den primære drift ændres fra 5 - 20 mio. kr. til et underskud i størrelsesordenen 25 mio. kr.

Baggrunden for nedjusteringen er primært forsinkelser i ordreindgangen i forhold til de forventninger, der tidligere har været lagt til grund for de offentliggjorte estimater.

En del af den lavere ordreindgang kan desuden henføres til forsinkelser i forbindelse med udvikling af egne produkter.

Udvikling for egen regning af koncernens egne produkter har strakt sig over længere tid og beslaglagt flere udviklingsressourcer end forventet, hvilket har medført øgede udviklingsomkostninger og forsinkede salgsindtægter i forhold til de lagte planer.

Blandt andet forventes det på nuværende tidspunkt, at de første betydelige leverancer af den nyudviklede SIP-baserede LAN Cordless DUALphone tidligst bliver effektueret i begyndelsen af regnskabsåret 2006/07.

Se hele regnskabet hos Københavns Fondsbørs: http://www.cse.dk

Kilde: Fondsbørsmeddelelse fra RTX Telecom. Københavns Fondsbørs.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062