23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Danfoss Polypower A/S
Troels Hammelev Petersen er indtrådt i bestyrelsen hos Danfoss Polypower A/S i stedet for Ole Møller-Jensen (kilde: BIQ.dk).

Danfoss Polypower A/S udvikler DEAP-film- og elementer.

Dansk Erhverv
Bo Sandberg er blevet udnævnt til erhvervsøkonomisk chef hos Dansk Erhverv (kilde: Berlingske Tidende).

Dansk Erhverv repræsenterer 17.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning og videnservice, oplevelse og velfærd og transport.

DIRA – Dansk Robot Netværk
Henrik Anker, Simon Hoffgaard og Steffen Enemark er alle blevet genvalgt til bestyrelsen hos DIRA – Dansk Robot Netværk. Desuden er Cornelius Olesen blevet valgt som nyt medlem

DIRA er et netværk for danske virksomheder og vidensinstitutioner, der er interesserede i robotteknologi og automatisering.

GN Store Nord A/S
Anna Helene Elisabeth Barnekow er indtrådt i bestyrelsen hos GN Store Nord A/S i stedet for Jørgen Vilhelm Løvenørn Bardenfleth.

Haldor Topsøe A/S
Nils Bernstein og Christina Topsøe er indtrådt i bestyrelsen hos Haldor Topsøe A/S (kilde: BIQ.dk).

Haldor Topsøe beskæftiger sig med procesteknologi og heterogen katalyse til olieraffinaderier, fremstilling af kemiske produkter og miljørigtige energiprocesser.

NKT
Jens Due Olsen er blevet udpeget til bestyrelsesformand hos NKT i stedet for Christian Kjær. Samtidig er Kristian Siem, Norge, og Lars Sandahl Sørensen indtrådt i bestyrelsen.

Servodan A/S
Henrik Raunkjær er indtrådt i bestyrelsen hos Servodan A/S (kilde: BIQ.dk).

Servodan A/S producerer produkter til lysstyring, fra små systemer til fuldautomatiske anlæg.

Vestas Manufacturing A/S
Henrik Nørgaard Brandt er indtrådt i bestyrelsen hos Vestas Manufacturing A/S i stedet for Flemming Obenhausen Andersen (kilde: BIQ.dk).


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062