23948sdkhjf

Prevas opkøber Psiam

Prevas styrker forretningsområdet inden for industrisystemer ved opkøb af selskaberne i Psiam-koncernen.
Prevas opkøber det norsk-svenske selskab Psiam, som er specialister på it-løsninger for vedligeholdelse.

- Opkøbet af Psiam, med deres specialkompetencer inden for it-løsninger og vedligeholdelse, giver os et mere dækkende tilbud inden for industriel it. Vi ser store muligheder for produktionseffektiviseringer hos kunderne gennem integration af vedligeholdelses- og produktionssystemer. Vi får også nye kunder i hele Norden og kan styrke os inden for Prevas’ udvalgte brancher, siger Christer Ramebäck, forretningsområdechef i Prevas AB.

Psiam har 14 ansatte og en omsætning på ca. 34 mio. norske kroner. De har kontorer i Oslo og Karlstad. Selskabet er distributør af vedligeholdelsessystemer (EAM-systemer) fra Infor, som er et af verdens største selskaber på området. Blandt kunderne findes Coca Cola, GE Healthcare, NIBE, Posten Norge og Technip.

- Med Prevas’ gode brancheomdømme og stærke salgsorganisation kan vi vokse hurtigere og nå ud til nye kunder i hele Norden. Prevas har en stor kompetence inden for industriel it, og vi har samarbejdet tidligere. Prevas har bl.a. udviklet en smartphone-applikation for indrapportering af vedligeholdelsesdata til Infor-systemerne, siger Tord Svanqvist, som er adm. direktør i Psiam.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063