23948sdkhjf

ADI er ny Axis-distributør i Danmark

ADI udvider sin IP produkt-portefølje med sortiment fra Axis Communications.
ADI Global Distribution, der leverer sikkerhedsløsninger, vil distribuere Axis Communications’ IP-baserede videoovervågningsprodukter i Danmark.

- Vi er glade for at arbejde med Axis, der er en markedsleder inden for netværksvideo, siger Thomas Lausten, der er managing director for ADI Norden.

- Axis produktsortiment vil supplere og styrke den produktportefølje, ADI Global Distribution Danmark tilbyder i dag. Axis er en ekstrem efterspurgt producent, der ideelt passer til mange af vores kundes krav. Vi er begejstrede over at kunne byde Axis velkommen i ADI’s sortiment, siger han.

En vigtig partner
Axis Communications er en global markedsleder inden for netværksbaseret video og har derfor stor erfaring i det pågående skift fra analog til digital videoovervågning. Axis netværksvideo-løsningerne tilbydes til professionelle installatører. Produktsortimentet og løsningerne fokuserer på fjernbetjent overvågning og er baseret på innovativ teknik og åbne teknologiske platforme.

- Som en af de førende sikkerhedsdistributører er ADI en strategisk vigtig partner for Axis. ADI har kompetencen og den brede ekspertise, der også er nødvendig for at drive overgangen fra analog til digital overvågning på det danske marked. Derfor er ADI en vigtig tilføjelse til vores distributørkanal, siger James Smith, der er regional distributionschef for Nordeuropa hos Axis Communications.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062