23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Averhoff A/S
Jaakko Ilmari Savolainen, Finland, er indtrådt i bestyrelsen hos Averhoff A/S i stedet for Anssi Tuomas Takala, Finland (kilde: Børsen).

Averhoff beskæftiger sig med indsamling og genvinding af computere og andet elektronisk udstyr.

Canon Danmark A/S
Lars Beck-Thomsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Canon Danmark A/S i stedet for Norman Edward Eley, Storbritannien. Samtidig er Chatrin Bang Sjøstrøm indtrådt i bestyrelsen (kilde: Børsen).

DS Certificering A/S
Annette Sadolin er indtrådt som bestyrelsesformand hos DS Certificering A/S i stedet for Søren Henrik Nielsen Rathmann (kilde: BIQ.dk).

DS Certificering A/S beskæftiger sig med certificeringer, godkendelser og uddannelse inden for ledelsessystemer og produkter af enhver art.

GateHouse A/S
Niels Henrik Langkilde er udtrådt af bestyrelsen hos Gatehouse A/S (kilde: Børsen).

GateHouse udvikler software til avancerede kommunikationssystemer, blandt andet til satellitkommunikation og skibsovervågning.

Fournais A/S
Ulrik Mikael Bernhoft er indtrådt i bestyrelsen hos Fournais A/S Bertil Jacobi (kilde: BIQ.dk).

Fournais A/S er et handels- og rådgivende ingeniørfirma med kunder inden for kraftværksindustrien, el-tavlebyggere, installationsfirmaer og almindelig producerende industri.

Hewlett-Packard ApS
Per Johan Wilsby, Sverige er udtrådt af bestyrelsen hos Hewlett-Packard ApS (kilde: Børsen).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125