23948sdkhjf

Plahn Systems lander aftale med BFI Indkøb

BFI Indkøb A/S har valgt Plahn Systems som leverandør af elektronisk varesikring og videoovervågning til de danske benzinstationer.
BFI Indkøb A/S har valgt Plahn Systems (norske Infratek Sikkerhet) som leverandør af ny elektronisk varesikring og videoovervågning til de danske benzinstationer. Formålet med aftalen er at nedbringe svindet på stationerne.
Varesikringen er først og fremmest rettet mod butikkerne, mens videoovervågningen skal sikre både benzinstanderne og varerne i butikkerne. Aftalen gælder i et år.

Sikkerheden skal forbedres
Bjarne Månsson, som er adm. direktør i BFI Indkøb A/S, glæder sig over aftalen:
-Vi er meget tilfredse med denne aftale. Vores fokus har været at forbedre sikkerheden ude på de danske tankstationer. Dette er et vigtigt skridt på vejen, og det vil også kunne ses på vores nettogevinst. Den øgede sikkerhed vil desuden give os mulighed for en mere fri eksponering af varerne, hvilket i sidste ende gerne skulle give et mersalg.

Bjarne Plahn, som er administrerende direktør hos Plahn Systems, er stolt over aftalen med BFI Indkøb A/S:
-Denne aftale beviser, at vi er dygtige inden for sikring af dette segment. BFI Indkøb A/S repræsenterer mange af de danske benzinstationer, hvilket cementerer vores stærke position. Vi er overbeviste om, at de danske benzinstationsejere vil opleve fordele ved den nye aftale, siger han.

En bid af det danske marked
Nordisk salgs- og markedsdirektør for retail hos Infratek Sikkerhet, Roy Tuhus, ser gode perspektiver i aftalen:
-Med indgåelsen af denne aftale får vi en god bid af det danske marked. Aftalen er helt i tråd med vores planer om at vokse i hele Norden, da benzinstationerne i resten af Norden jo selvfølgelig også skal have elektronisk varesikring og kameraovervågning, siger han.

BFI Indkøb A/S er ejet af medlemmerne, og repræsenterer i alt 159 tankstationer i Danmark - heriblandt Shell, Statoil og unoX. Medlemmerne skal selv vælge at installere den nye varesikring og overvågning, ligesom de frit kan vælge en anden løsning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078