23948sdkhjf

Ny plan for bredbånd og mobildækning i Danmark

Regeringen lancerede onsdag 22 initiativer, som skal give Danmark en bedre digital infrastruktur.
Regeringen lancerede onsdag 22 initiativer, som skal give hele Danmark en bedre digital infrastruktur og skabe grundlaget for øget digitalisering og vækst. Med udspillet forbedres rammerne for bredbånd og mobildækning i Danmark.

- Med udspillet forbedrer vi rammevilkårene for etableringen af bredbåndsforbindelser og mobiltelefoni i hele Danmark. En god digital infrastruktur er vigtig, fordi det skaber øget velfærd for borgerne og bedre vækstmuligheder for virksomhederne, siger Erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen.

Hurtigere at uploade
Med udspillet fastsætter regeringen også en ny, ambitiøs 2020-bredbåndsmålsætning for uploadhastigheder på mindst 30 Mbit/s.

- Regeringen er optaget af, at alle områder i Danmark får bedre mobildækning og bedre bredbåndsforbindelse. Med udspillet gør vi derfor også en forskel i de tyndt befolkede områder, hvor dækningen i dag er dårligst. Samtidig forpligtiger vi os på, at alle – uanset hvor de bor - får adgang til hurtigt bredbånd inden 2020, siger minister for by, bolig og landdistrikter Carsten Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094