23948sdkhjf

Det sker: Robotter tager skraldet

Få et kik ind i fremtiden og oplev TUG live i dag, når Teknologisk Institut, Robotteknologi inviterer indenfor til arrangementet ”Logistik og automation med hospitalsrobotter”.
Fokus på ventelister, patientsikkerhed, pleje og omsorg betyder, at hospitalerne i disse år går nye veje for at effektivisere. Den tid, der bruges på banale logistiske opgaver, skal bruges på behandling og pleje af patienterne.

Netop tidsforbruget på logistikopgaverne gør Sygehus Sønderjylland og Teknologisk Institut, Robotteknologi nu noget ved. Med AGV-systemet TUG skal logistikken i fremtiden ske helt automatisk.

Om der er tale om levering af mad, medicin, laboratorieprøver og rent sengetøj – eller at gå ud med skraldet for den sags skyld – så klarer TUG opgaven og frigiver dermed vigtig tid hos personalet til fordel for patienterne.

Arrangementet, der er en del af European Robotics Week, stiller skarpt på, hvordan transportrobotter kan anvendes til logistikoptimering. Lægefaglig direktør på Sygehus Sønderjylland, Søren Aggestrup, fortæller om det nystartede AGV-projekt på Sygehus Sønderjylland.

Læs mere her .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08