23948sdkhjf

Avis: Vestas pønser på ny fyringsrunde

3.700 afskedigelser i 2012 kan meget vel være en forsmag på endnu flere rationaliseringer i 2013.
Det skriver Jyllands-Posten med henvisning til en anonym kilde tæt på toppen i Vestas. Han forklarer til avisen, at vindmølleproducentens ledelse allerede nu er ved at planlægge nye afskedigelser i januar.

En anden kilde bekræfter forlydenderne overfor Jyllands-Posten, og han afslører, at det måske er den helt store sparekniv, der skal findes frem. Ved udgangen af 2012 har Vestas 19.000 medarbejdere, men i værste fald kan det blive reduceret til 12.000-15.000 i løbet af 2013. Hos Vestas vil pressechef Mikkel Friis-Thomsen dog ikke bekræfte forlydenderne.

- Vi har kommunikeret, at vi med udgangen af i år venter at være 19.000 medarbejdere. Og så gælder det generelt, at vi tager de tiltag, som vi mener, at markedssituationen kræver, siger han til Jyllands-Posten.

At der kigges grundigt på omkostningerne i Vestas i 2013, er dog sikkert. På koncernens nyligt afholdte kapitalmarkedsdag forklarede økonomidirektør Dag Andresen, at vindmølleproducenten for øjeblikket er i gang med analysearbejdet forud for en ny forretningsplan for Vestas’ produktion – og den kommer til at betyde færre ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126