23948sdkhjf

Systematic indgår aftale med Region Midtjylland

Sammen med underleverandørerne Cetrea og CapGemini skal Systematic levere en samlet it-løsning til klinisk logistik på alle hospitaler i regionen.
Systematic skal levere en samlet it-løsning til klinisk logistik på alle hospitaler i Region Midtjylland sammen med underleverandørerne Cetrea og CapGemini.

Aftalen – der har en samlet på værdi på omkring 50 mio. kr. – blev underskrevet og offentliggjort i sidste uge.

- Region Midtjylland og Systematic har haft et konstruktivt og udbytterigt samarbejde gennem mange år. Derfor glæder det os meget at indgå i et strategisk samarbejde med Region Midtjylland om at udvikle en sammenhængende og tværorganisatorisk logistikplatform dækkende hele regionen, så man kan følge patienten i realtid på tværs af regionen og alle hospitalets afdelinger, siger Anders Goul Nielsen, udviklingsdirektør i Systematic.

Løsningen giver hospitalspersonalet et realtidsopdateret, fuldt her-og-nu overblik over patientflow, ressourcer, behandlingsplaner og arbejdsopgaver for den enkelte afdeling, hele hospitalet eller andre hospitaler i Region Midtjylland.

Personalet får alle de informationer, de skal bruge, dér hvor de er og fra de medier, de anvender, såsom interaktive storskærme, pc’er, smartphones og tablets. Løsningen er også gearet til at bære kommende teknologiskift, hvis tendensen for eksempel ændrer sig fra touch-skærme til gestikstyrede skærme.

It-løsningen til klinisk logistik er bygget til at understøtte patientens samlede forløb i sundhedsvæsenet, er tilpasset de forskellige behov i akut-, operations- og sengeafdelinger, og er samtidig forberedt til at binde væsentlige it-systemer sammen bl.a. CPR, Booking, RIS (radiologi) og LABKA II (laboratorium), så der skabes effektive arbejdsgange for klinikeren på tværs af systemer til gavn for patienten.

Løsningen er desuden specificeret sådan, at den er åben for fremtidig kobling til de dele af sundhedssystemet, der ligger uden for hospitalsområdet.

- Udbuddet fra Region Midtjylland er banebrydende og visionært. Klinisk logistik er et nyt paradigme inden for sundshed-it, som vinder frem ikke bare i Danmark men også i andre lande - eksempelvis i Skandinavien hvor flere hospitaler efterspørger tilsvarende løsninger, og i USA hvor bl.a. den internationalt anerkendte sundhedsorganisation Kaiser Permanente har vist stor interesse for det, vi laver. Derfor er klinisk logistik en strategisk satsning fra Systematics side, og vi markedsfører platformen både nationalt og internationalt, siger Henrik Jespersen, salgsdirektør i Systematic.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078