23948sdkhjf

GoCharge er gået konkurs

Virksomheden GoCharge, der har udviklet et UV-skab med indbygget opladning af computere og telefoner, er gået konkurs.

Det skriver Jydskevestkysten på baggrund af et konkursdekret fra Retten i Kolding.

GoCharge fik ellers vind i sejlene under coronapandemien, da deres UV-skab, der dræber bakterier og vira, vandt frem af hygiejnemæssige årsager.

Sidenhen har de satset på at sælge ladeskabene med UV-lys til blandt andet folkeskoler og plejehjem, men der har øjensynligt ikke været gang i salget, for de seneste tre regnskabsår er de kommet ud med et samlet underskud på over 9 millioner kroner, og derfor er virksomheden altså nu begæret konkurs.

Det lader dog ikke til at komme som nogen overraskelse for GoCharge, at de nu må trække stikket. I seneste regnskab, der løb til udgangen af juni i fjor, lød underskuddet på over 4 millioner kroner, og i ledelsesberetningen gør ledelsen anført af Ulrik Lindkvist det klart, at de ikke så meget håb for fortsat drift.

"Som følge af den væsentlige negative drift i selskabet og kapitalforholdene er det ledelsens opfattelse, at selskabet ikke har mulighed for at fortsætte driften", lyder det i ledelsesberetningen.

De skriver videre, at det ikke har været muligt at hente yderligere likviditet.

"Selskabets pengeinstitut og moderselskabet, Give Elementfabrik Holding A/S har ikke tilkendegivet at yde de nødvendige kreditfaciliteter til at fortsætte driften", skriver ledelsen, hvor det også fremgår, at de selv har indgivet konkursbegæringen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079