23948sdkhjf

Royal hæder til Danfoss

I anledning af kronprinsparrets officielle besøg i Brasilien blev Eksportforeningens Diplom & HKH Prins Henriks Æresmedalje givet for to ekstraordinære eksportindsatser inden for dansk erhvervsliv.
Det var Lundbeck Brasil Ltda og Danfoss do Brasil Ind. e Com. Ltda, der efter indstillinger fra den danske ambassadør i Brasilien og den danske generalkonsul i São Paulo, modtog Eksportforeningens Diplom & HKH Prins Henriks Æresmedalje.

I indstillingerne tilskrives begge virksomheder en fremragende indsats for dansk afsætning i Brasilien samt roses de for at fremme danske interesser igennem et øget salgstal de seneste år og igennem deres store støtte til danske kulturaktiviteter og diplomatindsatser i Brasilien.

- Jeg vil understrege, at de gode resultater for begge firmaer er et resultat af et dybt og langvarigt engagement i det brasilianske marked, dygtig ledelse og en evne til at etablere tætte partnerskaber med brasilianske kunder, uddyber ambassadør Svend Roed Nielsen efter overrækkelsen.

Miguel Pereira dos Santos, general manager & senior director for Global Service Latin America hos Danfoss har siden sin start i firmaet i 1990 formået at skabe en utrolig dansk eksportsucces i Brasilien, som i dag er Danfoss´ ottende største eksportmarked inden for automatiseringssystemer, kompressorer og elektriske varmesystemer.

Successen tilskrives ifølge moderselskabet Danfoss blandt andet Miguel Pereira dos Santos´ stærke værdibaserede ledelse, hans store erfaringsbaggrund, hans naturlige rolle som teamspiller og hans stærke kundefokus. Denne succes har da også betydet, at Miguel Pereira dos Santos flere gange er blevet forfremmet til blandt andet director & head of global services i Sydamerika og til senior director.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093