23948sdkhjf

Siemens kåret til Danmarks bedste it-virksomhed

Siemens Industry Software er blevet kåret til Danmarks Bedste it-virksomhed af fagmagasinet Computerworld. Det er ikke mindst industrisoftwaret Comos, der har ført til den fornemme hæder.
Siemens stod øverst på skamlen, da ComputerWorld skulle kåre it-virksomhedernes Top 100. Hæderen gives ikke mindst for softwaret Comos, der blandt andet anvendes i olieindustrien og farmaceutiske virksomheder. Comos er en softwareløsning til at designe og vedligeholde større procesanlæg med.

- Det er hensigten med Comos at gøre industriproduktion i stor skala mere effektiv. Det er jo af afgørende vigtighed for et land som Danmark at gøre tingene så effektive som muligt, så vi kan konkurrere med lande, der har et lavere udgiftsniveau til lønninger. Hvis vores Comos-software kan hjælpe med til det, ville det glæde mig, og jeg sætter meget stor pris på det skulderklap, vi her har fået af ComputerWorld, siger direktør i Siemens Industry Software Kenneth Saxskiold-Nørup.

Ud over prisen som Danmarks Bedste it-virksomhed tog Siemens Industry Software titlen som Danmarks Bedste Softwarefirma.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094