23948sdkhjf

El-Con skal sikre universitetshospital

Elinstallatøren gav det bedste bud og bliver dermed leverandør af sikringsløsningen til Region Midtjyllands Det Nye Universitetshospital (DNU) i Skejby.
Region Midtjylland har efter en licitation indgået en rammeaftale med El-Con på levering af sikringsløsningen til Det Nye Universitetshospital (DNU) i Skejby ved Århus.

Rammeaftalen omfatter installation af adgangskontrol, tyverialarm og porttelefoner på samtlige 223.500 kvadratmeter af byggeriet.

Første etape af de i alt 11 etaper består af 33.000 kvadratmeter, og arbejdet forventes at skulle påbegyndes i andet kvartal af 2013.

- Vi er stolte over at blive valgt som leverandør til Danmarkshistoriens største hospitalsbyggeri, og vi ser frem til at blive en del af projektet. Opgaven passer godt til El-Con og vores kompetencer inden for sikringsløsninger, siger servicechef Jesper Svenningsen, El-Con Århus.

I forbindelse med entreprisen på Det Nye Universitetshospital trækker El-Con på erfaringer fra lignende store århusianske projekter som for eksempel VIA Campus i Skejby, Århus Kommunes nul-energi kontorhus på Grøndalsvej og Navitas Park på Århus Havn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078