23948sdkhjf

Prevas udvider med ny afdeling

Prevas forsætter med at ekspandere og åbner ny svensk afdeling i Örebro.
Sammen med den svenske udviklingskoncerns afdelinger i Västerås, Karlskoga og karlstad skal den nye afdeling være med til at styrke Prevas’ tilstedeværelse i, hvad virksomheden ser som en vigtig region.

- Det er visionen at skabe de rette forudsætninger for en balanceret virksomhed med konsulenter på plads i egne lokaler og ude hos kunden. Örebro er en interessant og ekspansiv region og med nærhed til Karlskoga er både traditionel storindustri, højteknologisk forskning og serviceproduktion repræsenteret. Prevas’ store erfaring med at lave succesfulde udviklingsprojekter indenfor it og indbyggede systemer vil passe godt i regionen, og er en stabil og fremtidssikker platform for både kunder og medarbejdere, siger Tony Jansson, der er afdelingschef hos Prevas.

Tony Jansson, der har ti års erfaring i branchen, får ansvaret for etablering af og rekruttering til den nye afdeling. Han kommer fra en stilling i Data Respons, hvor han har været konsulent og regionschef.

Ser store muligheder i Örebro
- Vores nye investeringer indenfor industriorienteret management consulting fuldender vores traditionelle tekniske rådgivning med forretningsdrevet udvikling. Med branchefokus inden for områder som energi, industri og den offentlige sektor, håber vi på at kunne udfordre regionen med industriorienteret strategisk innovation og intellektuelt udfordrende forretningsstrategier. Ikke generelle løsninger til en svunden tid, siger Per Melin ansvarlig for Management Consulting i Prevas.

- Vi ser store muligheder for ekspansion i denne region. I april erhvervedes Zetiq Development i Karlskoga, en virksomhed med en meget lang og omfattende ekspertise indenfor elektronikudvikling med adgang til både elektronik-laboratorium og klimakammer. Vores nye kontor i Örebro opbygges primært gennem rekruttering på stedet, hvor vi planlægger en udvidelse med omkring 15 medarbejdere inden for 12 måneder, siger Mats Lundberg, administrerende direktør i Prevas.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095