23948sdkhjf

Salget af halvledere stiger

Det er især Japan, der oplever en stigning i antallet af halvledere, mens Europa og Amerika sakker bagud.
The Semiconductor Industry Association (SIA), der repræsenterer ledende amerikanske producenter af halvledere, rapporterer om en svag stigning i salget af halvledere fra juni til juli i år.

Det globale salg af halvledere nåede således op på 24,40 milliarder dollars i juli 2012, hvilket er en lille stigning på 0,2 procent sammenlignet med måneden forinden, hvor salget lød på 24,34 milliarder dollars.

Salget er imidlertid dalet med 1,9 procent i forhold til juli måned sidste år, hvor salget lød på 24,86 milliarder dollars. År til år er faldet dog mindre, end det har været siden oktober 2011.

- Salgstallene fra juli indeholder nogle opmuntrende tegn for den globale halvlederindustri, men det står klart, at makroøkonomiske udfordringer vanskeliggør stærkere vækst, siger Brian Toohey, formand og CEO for Semiconductor Industry Association.

Han tilføjer, at mens Japan er kommet stærkt igen efter sidste forårs naturkatastrofe, og Asien og Stillehavsområdet har opretholdt status quo, så er Europa og Amerika sakket bagud.

I Japan steg salget af halvledere således i juli 2012 sammenlignet med samme måned sidste år med 4,2 procent, mens tallet for Asien og Stillehavsområdet lyder på 1,4 procent. I Europa var tallet imidlertid markant lavere og lød på -10,0 procent, mens det i Amerika lød på -10,4 procent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062