23948sdkhjf

Elektronikindustrien mødes i Odense

Tirsdag lyder startskuddet til elektronikmessen E-12. 3.500 besøgende ventes at lægge vejen forbi Odense Congress Center.
196 udstillere er på plads, når Odense Congress Center tirsdag den 11. september kl. 10.00 slår dørene op for E-12. Den officielle åbning forestås af Tom Togsverd, branchedirektør DI ITEK, Flemming Jensen, formand for Professionel Elektronik og administrerende direktør hos Nohau samt Tommy Gundelund Jespersen, administrerende direktør hos KK Electronic.

Herefter er der lagt op til tre spændende dage, hvor 3.500 besøgende ventes at lægge vejen forbi messen, hvilket er godt 300 flere end i 2010.

Starter med topmøde
Messen præsenterer et omfattende konferenceprogram, og på førstedagen er banen blandt andet kridtet op til ”DI ITEK’s topmøde”, hvor aktører fra branchen skal diskutere elektronikindustriens potentiale og udfordringer i Danmark.

- Vi er særligt dygtige til at skabe løsninger baseret på embedded systems og power electronics, og disse evner skal vi dyrke i et stærkt samarbejde mellem virksomheder og universiteter for at blive verdens udviklingsmotor, siger Tom Togsverd.

På topmødet, der er lavet i samarbejde med blandt andet Aalborg Universitet og DTU, kommer desuden en række førende virksomheder som Danfoss Power Electronic, Vestas og Triax.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063