23948sdkhjf

BB Electronics ser frem til E-12

Sidste års vinder af prisen Den Gyldne Loddekolbe ser frem til endnu en elektronikmesse – og med et helt nyt look med sig i rygsækken er virksomheden spændt på et gensyn med branchen.
- Det bliver spændende at møde både nuværende og nye kunder – og så selvfølgelig også leverandører og konkurrenter på messen. Jeg er sikker på, vi får en hyggelig messe igen, lyder det fra salgsdirektør i BB Electronics, Vilhelm Laursen.

På messen er elektronikvirksomheden klar med et helt nyt look i forhold til tidligere messer.

- Som et frisk pust har vi givet vores messestand et helt nyt look. Blandt andet tager vi et par store videoskærme med, hvor vi vil præsentere forskellige budskaber. En to meter høj cirkel, der har en diameter på to og en halv meter kommer til at svæve i fire-fem meters højde ovenover vores stand, fortæller salgsdirektøren.

Med den store cirkel svævende over BB Electronics messestand bliver den store elektronikvirksomhed meget synlig på messen – og synlighed er noget, BB Electronics har det godt med. Ikke mindst siden virksomheden sidste år vandt Den Gyldne Loddekolbe, har elektronikproducenten ofte fundet vej til medierne.

Kolben banede vejen til Cern
I forsommeren kunne BB Electronics afsløre, at virksomheden var blevet valgt som leverandør til det europæiske center for forskning i partikelfysik, Cern, i Schweiz – en anseelse som salgsdirektøren blandt andet ser som en afledning af det at vinde Den Gyldne Loddekolbe.

- Der er jo ingen tvivl om, at det har betydet meget for os at vinde Den Gyldne Loddekolbe – vi er selvfølgelig stolte og beæret, for det er jo en tilbagemelding fra kunder og markedet generelt om, at vi gør et godt stykke arbejde. Men det har også betydet noget for os helt konkret, fortæller Vilhelm Laursen.

- Vi har faktisk fået en del nye kunder blandt andet som afledning af, at vi har modtaget prisen. For eksempel har Cern i Schweiz opdaget os – og i dag er vi leverandører til mange af deres afdelinger og har blandt andet været nede at besøge dem, lyder det videre fra salgsdirektøren, der understreger, at også virksomhedens evne til lynhurtigt at omstille produktionen til nye prototyper har været en væsentlig årsag til, at Cern valgte BB Electronics som leverandør.

Hviler ikke på laurbærrene
- Vi hviler ikke på laurbærrene, og vi står endnu stærkere nu, end da vi modtog prisen sidste efterår, lyder det fra Vilhelm Laursen, der forsætter:

- Vi kan i dag lave opstart på en helt ny NPI (New Product Introduction) på meget kort tid. Faktisk kan vi starte et nyt produkt op på bare seks uger, så time-to-market er væsentligt reduceret for både prototyper og færdigprodukter.

BB Electronic møder talstærkt op på E-12, hvor salgsdirektøren håber, mange vil kigge fordi den nye messestand til en snak og en kop god kaffe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063