23948sdkhjf

Prevas på dobbelt-opkøb

Den svenske udviklingskoncern har overtaget både Autsyde AB og Rhemispheres AB.
Autsyde AB leverer produkter og konsulentydelser til især virksomheder inden for proces- og energisektoren som fx Siemens og Fortum. Med opkøbet vil Prevas styrke forretningsområdet ”Industrisystem”.

Autsyde har kontorer i Finspång og Nordköping, og købsprisen er afhængig af virksomhedens udvikling de kommende år, men kan højst løbe op i 20 mio. svenske kr., hvoraf de 8 mio. svenske kr. er blevet betalt kontant.

- Inden for Industrisystemer arbejder vi med at effektivisere og forbedre produktionsprocesser hos vores industrikunder. Autsyde passer meget fint ind i Prevas’ struktur og styrker vores tilstedeværelse både hos procesindustrien og hos energiselskaber, som er et nyt fokusområde, siger Christer Ramebäck, forretningsområdechef for Industrisystem hos Prevas.

Styrker sig overfor energisektoren
Det andet opkøb, af Rhemispheres, skal styrke Prevas’ aktiviteter inden for det nyetablerede forretningsområde Management Consulting.

Rhemispheres er en rådgivende it-virksomhed med kunder inden for energisektoren som fx EON, Fortum og TetraPak. Virksomheden har kontorer i Stockholm, Göteborg og Malmö og har 20 medarbejdere. Også her er købsprisen præstationsbetinget og kan løbe op i 20 mio. svenske kr. inklusive en kontant betaling på 5 mio. svenske kr.

- Inden for Management Consulting har vi et tjenesteudbud, der er utroligt alsidigt og kan blandt andet indbefatte workshops, strategiarbejde og forstudier til mange forskellige brancher. Målet er dog altid det samme – at skabe innovativ vækst for vores kunder. Rhemispheres er en virksomhed, som passer godt ind i Prevas’ struktur og styrker vores tilstedeværelse hos energivirksomheder, siger Mats Lundberg, CEO hos Prevas.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094