23948sdkhjf

To nordjyske udviklingsfirmaer slår sig sammen

Brønderslev-virksomheden Top-Link og Nørresundby-virksomheden DeLinn er nu blevet til Inov8 Development Solutions.
De to nordjyske virksomheder har arbejdet sammen igennem en årrække, og nu fuldbyrdes det ved en egentlig fusion. Kristen Thomsen og Ejnar Laustsen fra Top-Link og Eik Alrø fra DeLinn kommer hver til at eje en tredjedel af Inov8 Development Solutions, og sammen vil de kunne tilbyde kunderne mere komplette løsninger.

- Top-Link har traditionelt stået for det mekaniske i udviklingsprocessen, mens DeLinn har været specialiseret i den elektroniske del. Vi kan nu varetage alt fra design over konstruktion og test til produktion, forklarer Ejnar Laustsen.

Vil være mere kendte
Ejnar Laustsen forventer også, at det nye setup kan give virksomheden lidt mere gennemslagskraft over for nye kunder, som ville kunne få gavn af at outsource udviklingsopgaver til en ekstern samarbejdspartner.

- Vi er nu 10 mand, hvilket jo for mange virksomheder ville være en ret stor udviklingsafdeling, og vi kompletterer hinanden godt. Samtidig har fusionen betydet, at vi nu har et endnu større netværk at trække på, siger han.

- Vi har en fast kundegruppe, der løbende skal have lavet noget, men vi vil gerne have udbredt kendskabet om, hvad man kan få ud af en ekstern udviklingsafdeling. Og der skal vi være mere opsøgende. Tidligere har vi fået vores kunder via netværk og referencer, men vi vil gerne være mere kendte, så vi kan få endnu mere vækst, fortsætter han.

Høj udviklingshastighed
Kundelisten hos Inov8 tæller i dag virksomheder som Polycom Kirk, Sinox beslag, B&O, Novo Nordisk og Zensehome.

- Vi henter hovedsageligt vores opgaver inden for fysiske medicoprodukter, industriprodukter og forbrugerelektronik. Det er typisk kunder, der stiller krav om flot design, prisbillig produktion og høj udviklingshastighed, og der har vi som ekstern udviklingsvirksomhed nogle fordele, siger Ejnar Laustsen.

- Typisk er mange af virksomhedernes egne udviklingsafdelinger nemlig involveret i den daglige drift og kan derfor ikke koncentrere sig om udviklingsarbejdet – det kan vi, og vi kan derfor holde en højere udviklingshastighed, slutter han.

Den fusionerede virksomhed har til huse på Virkelyst 10 i Nørresundby.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078