23948sdkhjf

Delta i nyt partnerskab

Delta Microelectronics indgår nyt partnerskab med schweiziske Parametric Engineering GmbH.
Delta Microelectronics har netop underskrevet partnerskabsaftale med Parametric Engineering om salgs-, konsulent- og ingeniørarbejde for den schweizisk baserede virksomhed.
Sammen vil de to virksomheder yde lokal konsulentbistand og support for nøglefærdige ASIC projekter.

- Vi er glade for at kunne indgå samarbejde med en dygtig partner som Parametric Engineering, som kan udnytte Delta's fulde logistikkæde til at forbedre kundernes oplevelse, siger Sharon Akler, sales manager i Delta.

- Med teknologien i dagens komplekse indlejrede systemer er et stærkt design og verificeringsekspertise nødvendigt for at kunne tage en løsning fra koncept til masseproduktion, siger Andreas Koschak, CEO i Parametric Engineering, og han tilføjer:

- Ved at arbejde med Delta's teams vil vi være i stand til at tilbyde schweiziske virksomheder direkte adgang til ASIC design og produktionsservice samt arbejde tæt sammen for at optimere omkostningerne og mindske leveringstiden.

Om Delta Microelectronics
Med mere end 25 års erfaring er Delta Microelectronics blandt Europas ledende inden for sit felt. Delta har udviklings- og produktionsfaciliteter i både Danmark og England, som desuden har servicepartnere i Europa og Asien.

Om Parametric Engineering
I 2011 blev virksomheden grundlagt i Seftigen i Schweiz som et designhus for indlejerede mikrosystemer. Parametric Engineering GmbH leverer ingeniørarbejde, salgsarbejde og konsulentbistand til kunder i industrien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078