23948sdkhjf

Dansker bag standard for loddepasta

Med sine skandinaviske rødder er IPC-7527 for loddepasta den første, der udspringer uden for USA.
Loddepasta er en nødvendighed i stort set alle printplader, men er samtidig en teknologi, der ikke har fået så meget opmærksomhed. Det vil handelsorganisationen IPC lave om på, og man har derfor nu færdiggjort en standard for loddepasta, der skal være med til at højne både kvalitet og pålidelighed. Det skriver organisationen på sin hjemmeside.

IPC-7527 dækker en række aspekter i brugen af loddepasta; lige fra den umiddelbare pålægning på pladen til efterfølgende tests.

- Dette dokument er nyttigt for alle, der bruger loddepasta. Før dette blev udarbejdet var meget af informationen uskreven, og blev givet videre fra en person til en anden, siger Kris Roberson, IPC’s manager of assembly technology.

IPC-7527 er organisationens første offentliggjorte standard uden for USA, og det skyldes ikke mindst, at Steven Juel Hansen fra Vestas Control Systems har siddet med i udviklingsgruppen som næstformand.

- Den nordiske gruppe kom med ideen, skabte standarden og leverede et næsten færdigt dokument til IPC. De havde gjort et grundigt arbejde. Da de leverede det til os, tog det mindre end et år at færdiggøre det, siger Kris Roberson.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093