23948sdkhjf

Nyt om navne: 40 år hos Sony

Teknisk ansvarlig for Sonys professionelle kunder, Gurmel Singh, kan i år fejre 40 års jubilæum hos Sony Danmark.
Gurmel Singh (62) er født og senere uddannet som radiomekaniker i Punjab i Indien. Singh er sikh og kendes af alle på sin turban, der altid matcher hans øvrige påklædning.

Som ung ville han rejse til sin familie i Canada, men gjorde et stop i København, hvor han hurtigt blev ansat hos Sonys danske distributør Eltra. Kort efter etablerede Sony datterselskab i Danmark. Og Singh har de seneste 40 år løst de mest komplicerede tekniske opgaver hos Sonys professionelle kunder i Danmark, Norden og resten af Europa. Han er således i dag også teknisk ansvarlig for al live production med Sony-broadcastudstyr i Europa. Det betyder ekstrem rejseaktivitet samt videreuddannelse flere gange om året for Gurmel Singh i Sonys tekniske centre i Europa og Japan.

- 40 år er en fantastisk milepæl i dagens verden, og vi er meget stolte over, at Gurmel arbejder for Sony Professional Nordic. Derfor ser vi frem til endnu en række år sammen med ham, udtaler Adam Fry, der er direktør i Sony Professional Europe.

Ekspertisen bruger Singh, når han har ansvaret for design, acceptance og installation af teknologi hos broadcastere og produktionsselskaber i Norden.

Singhs første store broadcastprojekt var opbygningen af Kalaallit Nunaata Radioa i Nuuk i Grønland i 1982. Siden er det gået slag i slag med opbygningen af TV-stationer, studier og OB-vogne i hele Norden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094