23948sdkhjf

Det sker: Stor robotevent i USA

En særlig invitation fra en af verdens mest anerkendte robotevents, RoboBusiness Leadership Summit, giver nu en dansk delegation en fremtrædende rolle ved dette års event.
RoboBusiness Leadership Summit 2012 finder sted i dagene 22.-24. oktober. Eventen er den ultimative Robotevent for alle med interesse i at få indblik i de nyeste robotløsninger, erfaringer med at anvende dem og de økonomiske perspektiver for området.

Vær på forkant med de kommende års udvikling af teknologier og markeder
Programmet for RoboBusiness giver en uvurderlig viden om og indsigt i de nyeste globale landvindinger, tendenser og erfaringer med robotter. Der er især fokus på de nye robotløsninger på markedet samt de muligheder og forbedringer, de giver i forhold til centrale
ydelser i såvel produktions-, velfærds- som sundhedssammenhænge.

RoboBusiness er således særdeles relevant for en lang række af interessenter i robot- og velfærdsteknologi indenfor det private og offentlige – politikere, designere, ingeniører, udviklere, virksomhedsejere,driftsledere, investeringsfolk m.fl. – som ønsker indblik i udviklingen eller forretningsmulighederne på området.

Deltag i tilrettelagte møder med udvalgte nøglepersoner
For den danske delegation er programmet udvidet med yderligere 2 dage - den 25.-26. oktober - hvor der er planlagt besøg hos fremtrædende aktører og innovatører inden for robotteknologien i Pittsburghområdet.

Der er tale om unikke besøg hos den absolutte verdenselite indenfor forskning, industrielle robotløsninger, hospitals- og velfærdsteknologi, produktudvikling og -design mv. for at sammenkoble og perspektivere dansk og international viden og erfaring.

Deltagere i RoboBusiness er garanteret adgang til den nyeste viden, mulighed for at skabe personlige kontakter af stor værdi og bliver rustet til at træffe de rigtige beslutninger for deres virksomhed eller organisation.

Vær med til at markere dansk viden overfor de stærkeste internationale kræfter
En gruppe på op til 25 repræsentanter vil kunne være med på turen og det er stadig muligt at tilmelde sig hos DIRA, Dansk Robot Netværk, som arrangerer rejsen for den danske delegation.

Læs mere om RoboBusiness på www.dira.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078