23948sdkhjf

Vinderne af Link-konkurrencen er fundet

I en 14-dags periode i juni kørte vores Link-til-os-konkurrence blandt medlemmerne på vores syv brancheportaler. Vinderne af annoncekampagner og iPhone 5 er nu fundet.
Vinderne blev som følger:
• Metal Supply: Ruben Leonhardt fra Hans Schourup A/S i Viby J.
• Electronic Supply: Tage Hausgaard fra Scanditron Danmark A/S i Lystrup.
• Wood Supply: Per Essenbæk, PE Maskiner ApS i Ans.
• Energy Supply: Louise Schultz, Brady A/S i Odense.
• Food Supply: Helle Ødum, Prodan A/S i Randers.
• Building Supply: Brenda Larsen, KWH Pipe (Danmark) AS i Svinninge.
• RetailNews: Tina Thoft Kærsgaard Fisker, Vibocold A/S i Viborg.

Alle vindere har vundet den nye iPhone 5, når den lanceres i Danmark samt en annoncepakke til brug på den pågældende portal.

Vinderne har fået direkte besked.

LinkBuilding – en vigtig faktor også fremover
LinkBuilding er en disciplin indenfor SEO (søgemaskineoptimering), som fremover vil få større vægt i vores optimering af portalerne til gavn for vore medlemmer.

Det betyder, at medlemmer fremadrettet opfordres til at lave links over til den portal, som de er medlem af. Vi linker allerede nu over til Jeres hjemmeside, og det vil gavne både os og Jer, hvis I linker retur til den portal, som I er medlem af.

Det vil fremover blive en del af den løbende dialog omkring medlemskabet – og vi opfordrer alle til allerede nu at lave links til portalerne.

Ny konkurrence til efteråret – men kom i gang allerede nu
Vi vil i øvrigt gentage konkurrencen i løbet af efteråret. Link til os allerede nu, og send en mail til Hanne Marie Lou med besked om hvor linket ligger, så er du sikker på at være med i konkurrencen, når den lanceres.

Kontakt Hanne Marie på 72286972 eller hml@industry-supply.dk hvis du har brug for råd og vejledning, eller klik her for vejledning .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.189