23948sdkhjf

Styromatic-direktør fejrer 10 års jubilæum

Asmus Hamborg-Petersen kan i disse dage fejre 10 år med den østjyske EMS-producent.
Asmus Hamborg-Petersen kan i disse dage fejre sit 10 års jubilæum som direktør for Styromatic.

Styromatic blev grundlagt i 1976, og i 2002 indtrådte Asmus Hamborg-Petersen i virksomheden som medejer. Tre år senere overtog han Styromatic fuldt ud, og siden er udviklingen gået slag i slag.

I 2006 åbnede Styromatic en fabrik i det nordlige Thailand, og i 2008 flyttede virksomheden sit hovedkontor til nye lokaler i Brabrand, hvor man har haft til huse lige siden og i dag beskæftiger omkring 100 ansatte.

Forventer fremgang i 2012
Samme antal nærmer Styromatic sig på fabrikken i Udon Thani i Thailand, hvor det i starten af året var nødvendigt at tage en ny SMD-linje i brug som følge af den voksende efterspørgsel.

Asmus Hamborg-Petersen – der er uddannet cand.oecon. – kan endvidere se tilbage på et opkøb af T&O Selectric i november 2010 som en af de nyligste bedrifter fra Styromatic, som forventer både en øget omsætning og et pænt plus på bundlinjen i indeværende regnskabsår.

Før sin tiltræden i Styromatic var Asmus Hamborg-Petersen beskæftiget som adm. direktør og vicepræsident for Fiskars i Danmark, Sverige og Tyskland med 350 medarbejdere under sig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109