23948sdkhjf

Mekoprint udfordrer de store

Med højvolumenproduktion af EMC-afskærmninger kan Mekoprint nu tilbyde selv meget store serier af ætsede og stansede skærmkomponenter.
I sin produktion af ætsede og stansede EMC-afskærmninger anvender Mekoprint en høj grad af automatisering, og dermed er virksomheden konkurrencedygtig til trods for, at produktionen foregår i Danmark.

For at imødekomme kunderne med volumenproduktion og montage i Fjernøsten har Mekoprint etableret en model, som sikrer fremstilling af konkurrencedygtige EMC-skærme i Asien – tæt på kundernes produktionsfaciliteter.

Understøtter asiatisk produktion med dansk viden
Da Mekoprint kan levere i store styktal, udfordrer virksomheden store, internationale konkurrenter på markedet og går efter at sikre sig en stabil position selv på et benhårdt og konkurrencepræget marked.

- Med den nye model understøtter vi vores asiatiske produktion med vores danske produktviden og – udvikling, som sikrer særdeles velfungerende og præcise løsninger, siger Product Manager Stefan Kowalski og fortsætter:

- Fordelene ved konstruktion og produktionssupport fra dansk side er ikke til at komme uden om. Det er vigtigt for kundernes konkurrenceevne, at EMC-afskærmningerne - ud over en konkurrencedygtig pris - også er så veludførte, at monteringen af skærmene sker stort set fejlfrit og med et minimalt spild.

Udvikling og produktion opleves som lokal
Højvolumenproduktionen er uafhængig af produktionsteknologien, så EMC-skærmene, der er fremstillet i tyndplade, kan lige så vel udstanses som ætses.

Det afhænger af kompleksitet, udformning og materialevalg i hvert enkelt tilfælde – og igen er den stærkt specialiserede viden, som Mekoprint kan stå inde for, afgørende for kvalitet, planhed og yield i produktionen.

- Men hvor det er relevant for kunden, og hvor det er teknisk muligt, anbefales SMD-montering direkte på monteringslinen, siger Stefan Kowalski.

Gennem sin globale logistik har Mekoprint fuldt styr på komponent-flowet på globalt plan, så for kunden vil oplevelsen både med hensyn til udvikling og produktion opleves som lokal – og i mange tilfælde også være det.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078