23948sdkhjf

Techno-Matic satser på biobrændselsanlæg

Elektronikvirksomheden fra Aars netop investeret i opbygningen af et testrum, hvor der udelukkende skal testes elektroniske styringer på stokerfyr.
Producenterne får dermed optimal dokumentation for at elektronikken, som blandt andet styrer vandtemperatur, blæser og stokermotor, fungerer i praksis.

- Det er naturligvis til kundens fordel, at vi nu kan teste styringen på selve anlægget, men det er så sandelig også en fordel for os. Det er en investering som kan være med til at højne vores kompetencer internt, siger Jens Henrik Pedersen, der er eksportansvarlig hos Techno-Matic.

Udvikling af styringer til biobrændselsanlæg er et af kerneområderne hos den nordjyske virksomhed, og der leveres løsninger til producenter i både Danmark og Europa. Testrummet har allerede været afgørende for at tiltrække nye kunder - heriblandt LSM fra Løgstør som eksporterer anlæg til England, Tyskland og Sverige.

- Det er et helt nyt samarbejde, og dét der gjorde forskellen, var netop testrummet. LSM og deres importører får en ekstra sikkerhed for, at styringen fungerer som den skal fra dag ét, siger Jens Henrik Pedersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062