23948sdkhjf

BB Electronics får udfordrende CERN-ordre

Horsens-virksomheden har fået en ordre fra det europæiske forskningscenter på et avanceret kommunikationsmodul.
BB Electronics har modtaget, hvad virksomheden selv betegner som en ”udfordrende high tech-ordre” fra det europæiske forskningscenter i partikelfysik, CERN.

CERN er kendt for dets store partikelaccelerator, hvor mere end 2.400 fastansatte og 10.000 forskere på grænsen af Schweiz og Frankrig forsker i nogle af de fundamentale kræfter i universet ved at lade partikler kollidere ved en meget stor kraft nær lysets hastighed.

Indsamling og transmission af data fra disse kollisioner til forskere ved universiteter verden over bliver anset for at være en teknisk udfordrende opgave, hvilket kræver et meget avanceret hardwaredesign, som sætter nye standarder for PCB-layout samt valg af komponenter. Dette stiller igen høje krav til kapabilitet, kvalitetssikring og produktion.

- Vi er meget stolte over, at CERN har udvalgt BB Electronics til fremstilling af så avancerede PCB'er. Det understreger vores position som ledende EMS-leverandør af high tech-produktioner, siger Vilhelm Laursen, der er salgsdirektør ved BB Electronics.

Læs også: BB Electronics blåstemplet af CERN
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078