23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
DI Handel
Sigurd Leth, administrerende direktør hos EFG Bondo A/S og Claudio Christensen, corporate sales and marketing director hos Solar A/S er indtrådt i DI Handels bestyrelse.

På branchefællesskabets generalforsamling var der endvidere genvalg af Christian B. Lund, administrerende direktør hos Sanistål A/S som formand og Lars Hansen, administrerende direktør hos Stark CA.

LED Display Denmark A/S
Claus Ørnbjerg Christensen er tiltrådt som bestyrelsesformand hos LED Display Denmark A/S i stedet for Leif Frandsen. Samtidig er Rolf Nielsen tiltrådt som næstformand i stedet for Flemming Hvejsel Mortensen, og Claus Jespersen er indtrådt i bestyrelsen (kilde: BIQ.dk).

LED Display Denmark A/S er leverandør af digitale LED-storskærme.

Lindpro A/S
Michael Sloth Højgaard er indtrådt i bestyrelsen hos Lindpro A/S i stedet for Peter Kaas Hammers (kilde: BIQ.dk).

Lindpro er en af Danmarks største el-installatørvirksomheder med hovedafdeling i Glostrup og 23 afdelinger fordelt over hele landet og organiseret i fem regioner.

Louis Poulsen Lighting A/S
Lorenzo Targetti, Italien, er indtrådt i bestyrelsen hos Louis Poulsen Lighting A/S i stedet for Enrico Basso, Italien (kilde: Børsen).

Louis Poulsen Lighting udvikler, producerer og sælger belysning.

Origio Scanlab Equipment A/S
Vincent Attalla her tiltrådt som direktør hos Origio Scanlab Equipment A/S i stedet for Peder Welch Nelson (kilde: BIQ.dk).

Origio Scanlab Equipment A/S er et joint venture mellem Origio A/S og Labogene ApS. Virksomheden producerer kabinetter og arbejdsstationer til IVF-anvendelser.

PLM Group ApS
Emil Bergander er blevet ansat som CFO med ansvar for økonomi, IT og forretningsudvikling hos PLM Group ApS (kilde: Berlingske Tidende).

PLM Group er en af Nordens største leverandører af SolidWorks-produkter.

YIT A/S
Peter Rafn er blevet udnævnt til ny administrerende direktør for YIT A/S. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør hos NetDesign A/S

YIT leverer integrerede tekniske løsninger og serviceydelser til blandt andet byggeriet og industrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063