23948sdkhjf

Electronic-Connect samler elektronikbranchen

Det handler om synliggørelse samt at bruge branchens samlede ressourcer og potentiale, hvis den danske elektronikindustri skal sikres.
Danmarks totale leverandørpotentiale skal synliggøres, for derved kan man simpelt og billigt bidrage til optimering af den danske elektronikindustri og de enkelte virksomheders konkurrenceevne og succes.

Sådan lyder grundtanken bag et nyt initiativ, som Electronic-Connect netop har iværksat.

Her byder virksomheden både EMS- og udviklingsvirksomheder samt freelance-konsulenter gratis velkommen i systemet med status som ”leverandør ”.

- Allerede i dag skaber Electronic-Connect et optimeret bånd mellem producerende og udviklende kunder og distributører og producenter. Samme bånd og synliggørelse mener vi er gavnligt at videreføre til resten af værdikæden, forklarer Flemming Thorson Nielsen fra Electronic-Connect.

Han fortsætter:

- Ligesom distributørerne og komponentproducenterne i dag via systemet kan synliggøre, hvilken type komponenter og kompetencer, de kan hjælpe kunderne med i en designfase, så får EMS´er, udviklings virksomheder og freelance-konsulenter nu de samme muligheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063