23948sdkhjf

Store forventninger hos Universal Robots

Den fynske robotvirksomhed fortsætter den voldsomme vækst og har blandt andet et møde med BMW på dagsordenen i den nærmeste fremtid.
Væksten fortsætter hos Universal Robots, som netop har offentliggjort regnskabet for 2011.

Overskuddet er på 4,5 mio. kr., mens omsætningen er mere end fordoblet fra 17 til 40 mio. kr.

- Vi har solgt det, vi havde budgetteret med. Så er der altid lidt investeringer, der ikke er forløbet som forventet, men kigger man alene på driftsresultatet, er det forløbet som budgetteret. Omsætningen er gået 2½ gange op, så det er absolut tilfredsstillende, siger CEO Enrico Krog Iversen til Electronic Supply.

Han befinder sig i disse dage i München, hvor Automatica-messen i dag åbner. Universal Robots er til stede med 10 mand, som skal tage sig af de mange aftaler, man allerede har indgået, samt vise de nyeste teknologier frem.

Læs også: Universal Robots i fokus på international robotmesse

- Vi forventer en rigtigt stærk messe igen i år. Vi kommer med 10 mand til at bemande standen og dække aftaler, så jeg regner ikke med, der bliver tid til ret meget andet end at drikke et glas vand i ny og næ. Så må vi vente med at spise til lørdag, siger Enrico Krog Iversen med et grin.

Blandt forhåndsaftalerne er den tyske bilgigant BMW, som Universal Robots sidste år indgik en samarbejdsaftale med , men Enrico Krog Iversen ønsker ikke at gå i detaljer med, hvad målet for mødet er.

Til gengæld kan han oplyse, at sommerens planlagte robottræningslejre har fået en positiv modtagelse i branchen.

- Vi laver et internationalt træningscenter, hvor vi tager et niveau mere end bare robotten. Vi fokuserer på integrationen og de avancerede robotter, samt hvordan disse funktioner kan spille sammen med andre funktioner. Der har været en stor forhåndsinteresse. Det er primært fra teknikere fra vores kunder og distributører, som ikke bare skal ét men flere spadestik dybere, forklarer Enrico Krog Iversen, der regner med, at den første træningslejr starter op efter sommerferien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093